8 Nisan 2013 Pazartesi

Çelik Raf Sistemleri


Çelik Raf Sistemleri

Raf sistemleri içerisinde en ekonomik sistemdir.
Bükümlü sacların özel olarak delinmiş profillere civata ile birleştirilmesi ile monte edilir. Tabla ebatları depolanacak ürünlerin özelliklerine göre değişkenlik göstermektedir.
2 m,2.50 m ve 3 m yükseklikte kurulabilip, raf derinlikleri 31-43-59-75-93cm olarak değişmektedir. Genişlikleri ise 93-75-59 ve 43 cm dir. Tüm ürünlerimiz DKP sacdan yapılmış olup standart rengi Ral 7046 Gri elektrostatik toz boyadır. Raf tablaları, raf ayaklarına cıvata-somun sayesinde tespiti yapılır ve ayakların tabanlarında zemine zarar vermemesi için plastik pabuçlar bulunmaktadır.

Geçmeli Çelik Raf Sistemleri

Geçmeli Raf Sistemleri ayaklara geçirilen konsollara yerleştirilir. Montaj ve demontaj kolaylığı vardır.
Market, tuhafiye, kırtasiye, bijuteri ve benzeri birçok alanda kullanılmaktadır.

Çelik Dosya Dolabı

Dosya Dolabı
Genellikle bürolarda tercih edilmektedir. Arşiv alanlarında yükseklik açısından yer kaybına neden olmaktadır.
Ancak kilitli olması nedeniyle, bazı kurumların büro-arşiv olarak kullanılan daha küçük mekânlarında, birtakım özelliklere sahip dokümanlar veya gizli belge grupları için güvenlik açısından tavsiye edilmektedir.
Teknik Özellikler :
Dosya Dolabı;
- Gövdeler ve raflar 0.90 mm DKP sacdan mamuldür.
- İki kapılı, ayarlanabilir, dört raflı, kilitli dolaptır.
- Bütün yüzeyler 40 mikron elektrostatik toz fırın boya.
- Müşteri isteğine bağlı olarak camlı kapaklar üretilebilmektedir.

Çelik Soyunma Dolabı

Fabrikalar,spor salonları,ofisler,restaurantlar,kafeler,okullar,oteller kısacası bir çok iş yerinde ve mekanlarda personel için ayrılmış olan fazla yer kaplamayan,kullanışlı,tercihen kilitli ve metal dolaplardır.Temel özelliği kişisel eşyaların konması nedeni ile kullanıldığı için güvenliktir.
Tasarım fonksiyonelliği izmektedir.Soyunma dolapları,genelde metal malzemeden üretilir.Tekli,ikili,üçlü,dörtlü ve altılı olabileceği gibi genelde tek bir modül halinde tasarlanır ve modül gerekli olan sayıda bir araya getirilerek çoğaltılabilir.Tüm bu ürün gruplarında havalandırma menfezleri mevcuttur.İstenilen özel renkte imal edilebilir.Sipariş olarak özel ebat imalatı yapılır.Çift renk konbinasyonu bulunmaktadır.
Devlet malzeme ofisi standartlarında üretilmektedir.Malzeme Ereğli Demir Çelik ürünü olup DKP sacdan 0.80 mm kalınlıkta malzemeden üretilmektedir.Eloktrostatik epoks polyester boyalı ve 220 derecede fırınlanmıştır.İstenilen adetlerde standart ürünler stoklarımızda mevcuttur.
Raflarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen çelik raf sistemleri sayfamızı ziyaret ediniz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder